Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO pobúrilo Američanov: Stredoškolák (18) rapuje o útokoch v Bostone!

Cameron šokoval svojou aroganciou
Cameron šokoval svojou aroganciou (Zdroj: prisonplanet.com)

BOSTON - Spojené štáty sa ešte nestihli spamätať z bombového útoku na bostonskom maratóne a už im ich veľmi nevhodným spôsobom pripomenul istý študent strednej školy zo štátu Massachusetts. Zložil pieseň, v ktorej o tragédii rapuje a taktiež sa v tomto duchu vyhrážal na Facebooku.

Osemnásťročný Cameron D'Ambrosio z mesta Methuen zrejme príliš nepremýšľal predtým, než si svoje srdce vylial na najpopulárnejšej sociálnej sieti na svete. Prostredníctvom Facebooku sa totiž vyhrážal viacerým ľuďom, pričom celý post zaváňal terorizmom. 

"Zverejnil vyhrážky v podobe rapu, v ktorom spomína, že podnikne útok horší než ten, ktorý sa odohral v Bostone. V piesni taktiež rapuje o Bielom dome. Napísal, že každý sa dozvie o tom, čo sa chystá urobiť. Vyhlasoval, že zabije veľa ľudí, hoci neuviedol nikoho konkrétneho," uviedol šéf methuenskej polície Joe Solomon.

Vyšetrovatelia sa o vyhrážkach dozvedeli od predstaviteľov školy, ktorú Cameron navštevuje. Vo štvrtok ho zatkli a obvinili z vyhrážania sa bombovým útokom. V prípade uznania viny mu hrozí dvadsať rokov za mrežami, uvádza web denníka Boston Herald. D'Ambrosio na súde vyhlásil, že sa necíti byť vinný. Sudca stanovil kauciu na jeden milión dolárov (v prepočte 763 000 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu