Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Matka svojej dcére (14) kúpila spermie a nútila ju otehotnieť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: desktopnexus.com)

LONDÝN - Britka prinútila svoju 14-ročnú adoptívnu dcéru otehotnieť spermiami kúpenými cez internet po tom, čo už nemohla mať vlastné deti a úrady jej zamietli aj ďalšie osvojenie. Dievča, panna, porodilo dva roky po pravidelnom oplodňovaní, pretože bolo príliš vydesené na to, aby dokázalo despotickej matke odporovať.

Žena, ktorá nemôže byť menovaná z obavy pred identifikáciou dcéry a vnuka, si odpykáva päťročný trest odňatia slobody po tom, čo sa priznala k týraniu. Podrobnosti o šokujúcom prípade sa dostali na verejnosť vďaka súhlasu na odtajnenie súdneho rozhodnutia.

V ňom sa uvádza, že matka si adoptovala tri deti zo zahraničia, pretože sama kvôli svojmu zdravotnému stavu podstúpila sterilizáciu. Keď jej úrady zamietli osvojenie štvrtého potomka, obrátila sa na svoju dospievajúcu dcéru.

Za dva roky sa muselo dievčatko oplodniť sedemkrát, a to vo svojej izbe pomocou injekčnej striekačky naplnenej spermiami. Muselo si robiť pravidelné výplachy a držať zvláštnu diétu, ktorá mala podporiť narodenie dcérky. V 14 rokoch pravdepodobne prvýkrát potratila, ale o dva roky priviedla na svet zdravé dieťatko.

Po jeho narodení sa však plány zvrhlej ženy začali rúcať. Pôrodné asistentky boli zdesené "ctižiadostivou a necitlivou" matkou, ktorá sa snažila zabrániť dievčaťu novorodenca dojčiť a keď sa ho pokúsila odniesť z nemocnice, privolali pracovníkov z oddelenia na ochranu detí. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu