Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Smrť starenky (†90) pri Michalovciach: Našli ju v gauči, zabalenú v deke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PAVLOVCE NAD UHOM – Úmrtie 90-ročnej dôchodkyne, ktorá zomrela za doposiaľ nezistených okolností v obci Pavlovce nad Uhom, okres Michalovce, vyšetrujú muži zákona.

"Susedia už niekoľko dní badali, že babku nevidno. Často sedávala na lavičke, chceli ju navštíviť, no syn to odmietal, tvrdil, že raz je u jednej dcéry, inokedy u druhej. Po tom, čo mi to miestni ľudia oznámili, som zašla na políciu. Ide o otrasný prípad, pri dnešnej domovej prehliadke našli starenku v dome ukrytú v gauči. Bola zabalená v deke," informovala starostka Pavloviec Mária Dufincová. Dodala, že smrť starenky nastala pred viacerými týždňami.

Nebohá žena bývala v dome so svojím synom. Prečo nenahlásil úmrtie svojej matky príslušným úradom, si pavlovská starostka nevie vysvetliť. "Príčinu smrti ukáže až pitva, ale podľa predbežných informácií by o cudzie zavinenie ísť nemalo," podotkla Dufincová.

"Na mieste sa dnes vykonávajú príslušné vyšetrovacie úkony. V danej chvíli nie je možné poskytnúť k prípadu bližšie informácie," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu