Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce FOTO z detstva Kim Čong-una: Počas štúdia vo Švajčiarsku hral v Pomáde!

V školskom predstavení muzikálu Pomáda hral Kim jedného z členov pouličného gangu T-Birds Zobraziť galériu (3)
V školskom predstavení muzikálu Pomáda hral Kim jedného z členov pouličného gangu T-Birds (Zdroj: reprofoto the sun)

BERN – Severokórejský vodca Kim Čong-un ako tínedžer na súkromnej škole vo Švajčiarsku hral v slávnom muzikáli Pomáda a s chuťou si vtedy zaspieval hity ako Summer Nights a You’re The One That I Want.

Napísal o tom v utorok britský denník Sun, ktorý článok ilustroval aj fotografiami z Kimových školských čias na prestížnej škole v Berne, kde študoval v rokoch 1994-97 a kde je ročné školné 18.000 eur.

Kim Čong-un ako dieťa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: The Sun)

Sun píše, že v školskom predstavení muzikálu Pomáda hral Kim jedného z členov pouličného gangu T-Birds, ktorý vo filmovej verzii viedol John Travolta. Kim v predstavení vystupoval v "americkom" kostýme: mal čiernu koženú bundu, tesné džínsy a vyčesané nagélované vlasy.

Severokórejský vodca, ktorý v súčasnosti naháňa svetu strach, mal ako tínedžer veľmi rád komiksy a americké filmy, najmä Jurský park. Svojho telesného strážcu, ktorého mal k dispozícii v Berne, prezýval King Kong. 

Kim Čong-un ako dieťa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: The Sun)

Kimov bývalý spolužiak, dnes 34-ročný Tal Rapp z Izraela pre denník Sun povedal: "Každý v ňom teraz vidí šialenca, ktorý nenávidí celý svet, ale ja si z detských čias pamätám, že to bol ten najpokojnejší človek, akého som kedy stretol"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu