Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ohavná smrť blonďavého anjelika: Matka uškrtila Matejka (†8) vlastnými rukami!

Usmievavý Matejko naposledy vydýchol v rukách vlastnej matky Zobraziť galériu (2)
Usmievavý Matejko naposledy vydýchol v rukách vlastnej matky (Zdroj: FC Tempo Praha)

PRAHA - Pomsta za rozvod či duševná choroba? Jeden z týchto motívov má zrejme na svedomí smrť malého perspektívneho futbalistu Matejka (†8) z mestečka pri Prahe, ktorý z tohto sveta odišiel veľmi náhle a ohavným spôsobom. Vlastnými rukami ho uprostred noci mala uškrtiť jeho matka Kateřina (36), ktorú už polícia obvinila z vraždy.

Či žena konala skratovo, alebo mala svoj zverský čin dopredu naplánovaný, zatiaľ ostáva záhadou. Jasné je len to, že Matejko jej agresívny útok nemal šancu prežiť. Blonďavý chlapček z Prahy bol šikovným futbalistom a hral v jednom z miestnych klubov FC Tempo. Medzi malými športovcami bol veľmi obľúbený a stále sa usmieval. Avšak osud tak chcel, že s kamarátmi si okolo lopty už nikdy nezabehá.

 

Ohavná smrť blonďavého anjelika:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FC Tempo Praha)

 

Jeho matka ho v noci z utorka na stredu asi okolo 2:00 vlastnými rukami uškrtila. Mŕtve telíčko našiel doma otec, ktorý zavolal záchranárov. Čo predchádzalo jej nepochopiteľnému činu, nevedno. V meste sa povráva, že za tým mohol byť konflikt medzi ňou a manželom Romanom (48), s ktorým je v rozvodovom konaní. Kateřina vraj bola bezkonfliktná žena a svoje deti nadovšetko milovala. Okrem Mateja mali ešte jedného syna, o ktorého sa staral otec.

Manžel jej však vraj robil zo života peklo. "Tá pani svoje deti milovala, nosila ich na rukách. Manžel jej ale ničil život a ona podala žiadosť o rozvod," povedala denníku Aha! jedna zo susediek. Objavili sa dokonca špekulácie, že Kateřina synčeka uškrtila v domnienke, že ide o jej manžela. Táto verzia sa však zatiaľ nepotvrdila.

Kateřinu polícia zadržala ako hlavnú podozrivú a momentálne ju vypočúva. "Obvinili sme matku dieťaťa z trestného činu vraždy, za čo jej hrozí až výnimočný trest," povedal stredočeský policajná hovorca Pavel Truxa. O tom, aký trest matku čaká, rozhodne aj posudok znalcov z oblasti psychológie a psychiatrie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu