Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záhadná smrť v Senci: Žene (†58) niekto prebodol hruď, polícia má podozrivých!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Záhada v rodinnom dome! Polícia vyšetruje tragickú udalosť, ktorá sa počas noci odohrala v dome na námestí SNP v Senci. Muži zákona v ňom našli nehybné telo ženy (†58) s prepichnutým hrudníkom, ktorú sa už nepodarilo oživiť. V ich rukách skončili dvaja podozriví - muž a žena, ktorí mali byť v tom čase v dome.

Čo presne sa stalo pred príchodom polície, ostáva zatiaľ záhadou. Keď krátko po 22:30 dorazili na miesto, žena bola už mŕtva. "Zdravotnícky personál na mieste konštatoval smrť 58- ročnej Senčanky a na miesto sa dostavil obhliadajúci lekár," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková.

Žena mala v hrudi bodnú ranu, ktorú jej mohol spôsobiť neznámy útočník. Presnú príčinu a okolnosti jej smrti však určí až pitva. Polícia v tom istom rodinnom dome zadržala podnapitého muža so ženou, ktorí sa v čase jej smrti mali nachádzať v dome. Predviedli ich na policajné oddelenie, kde ich vypočúvajú. "V súčasnosti prebiehajú vo veci potrebné procesné úkony," dodala Hrašková

Policajný vyšetrovateľ už v súvislosti s tragickým prípadom začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu