Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vražedná žiarlivosť iba trinásťročnej žiačky: Kvôli tomuto rozsekala kamarátku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PEKING – Čínsku dievčinu (13) uznal súd vinnou z vraždy a rozsekania tela svojej spolužiačky a kamarátky, na ktorú údajne žiarlila, pretože bola krajšia a obľúbenejšia než ona. Informovala o tom miestna tlač.

Podľa denníka China Daily dievča identifikované len rodovým menom Čchin zabilo kamarátku Čcho v minulom roku v provincii Kuang-si na juhu Číny. Obe chodili do šiestej triedy základnej školy v okrsku Nan-tan.

Dievčatá vraj boli dobré kamarátky, ale postupom času Čchin čím ďalej tým viac žiarlila na to, že Čcho je krajšia a v triede obľúbenejšia. Čcho si tiež občas neodpustila poznámky na adresu Čchininho vzhľadu a váhy. "Obe mali dobré známky. Čchin ale chýbalo sebavedomie. Nie je škaredá, len trochu bacuľatá. Čcho bola vysoká a štíhla," vypovedala riaditeľka školy.

Zločin sa odohral v apríli 2012, kedy sa dievčatá spoločne pozerali na televíziu v dome Čchininých rodičov. Čchin sa na kamarátku nahnevala a udrela ju stoličkou. Zo strachu, že na ňu bude žalovať, použila niekoľko ďalších predmetov vrátane fľaše od piva a nožníc, aby ju zabila. Potom jej odrezala hlavu a paže a nastrkala ich do igelitových vriec, než umyla všetky stopy krvi na mieste činu.

Ako neplnoletá bola odsúdená na tri roky v nápravnom zariadení, zatiaľ čo jej rodičia musia rodine obete vyplatiť odškodnenie 108.000 jüanov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu