Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rana pre herca Depardieua? Ničivý požiar v komplexe, kde má luxusný apartmán

Pýchu čečenského hlavného mesta Groznyj zachvátil obrovský požiar
Pýchu čečenského hlavného mesta Groznyj zachvátil obrovský požiar (Zdroj: YouTube)

GROZNYJ - Pýchu čečenského hlavného mesta Grozny zachvátil obrovský požiar. Mrakodrap, ktorý má štyridsať podlaží, sa v plameňoch ocitol z doteraz neznámych príčin. V komplexe, ktorý katastrofa postihla byt vlastní aj Gérard Depardieu, ktorý prednedávnom prijal čestné ruské občianstvo.

"Nemáme žiadne informácie o stratách na životoch. Oheň sa momentálne šíri po fasáde cez plastové panely vonkajšieho obloženia, " povedal zástupca Ministerstva pre núdzové situácie na Severnom Kaukaze Kantemir Davydov pre tlačovú agentúru Interfax. Ministerstvo taktiež dodáva, že situáciu sa pod kontrolu snaží dostať vyše osemdesiat hasičov.

Fotky svedkov na Twitteri zobrazujú plamene a dym sálajúce z budovy v Grozny-City komplexe nazývanom aj Olympus towers. Hlavná budova meria 145 metrov a na jej vrchole tróni obrovský ciferník.

Ruské média uviedli, že Depardieu dostal kľúče k  päťizbovému apartmánu v komplexe priamo od čečenského prezidenta Ramzana Kadyrova vo februári po tom, čo mu prezident Vladimir Putin udelil častné občianstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu