Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zlodej si trúfol na dievčatká (9, 11): Staršiu hodil do zamrznutého rybníka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PLZEŇ - Vydesil ich na smrť! Na hororový zážitok, aký v sobotu prežili dve malé sestry neďaleko rybníka pri Plzni, tak skoro nezabudnú. Dievčatká sa prechádzali popri brehu, keď na ne zozadu vybehol lupič a pýtal od nich peniaze. Žiadne však nedostal, a tak sa rozhodol školáčkam aspoň pomstiť tým, že jednu z nich hodil do zamrznutého rybníka. Informoval o tom český portál idnes.cz.

Lupič sa k dievčatkám prikradol zozadu, staršiu z nich chytil jednou rukou za chrbát a druhou jej zakryl ústa. "Vyhrážal sa jej, že ak mu nedá peniaze, tak ju zabije a hodí do rybníka," opísala dramatickú scénku policajná hovorkyňa Martina Korandová. Statočnému dievčatku sa zo zovretia násilníka podarilo vymaniť a dalo sa na útek.

Pri zápasení s lupičom jej vypadla peňaženka, po ktorú sa zohla a snažila sa ujsť. Lupič ju však dobehol, chytil do rúk a nemilosrdne hodil do zamrznutého rybníka. Pod školáčkou sa preboril ľad a začala sa topiť. Mladšia zo sestier medzitým utekal po pomoc na cestu, kde stopla náhodného vodiča. "Pohotový vodič pomohol z rybníka vytiahnuť dievčatko, ktoré sa kvôli preborenej ľadovej vrstve nemohla dostať von a ihneď vyrazil za vodičom," dodala Korandová.

Lupiča, ktorý sestrám nakoniec nič neukradol, začali privolaní policajti podľa popisu okamžite hľadať. Pár hodín na to ho dolapili v Plzni. Ide o známu firmu, 31-ročného muža, s ktorým už majú policajti z minulosti skúsenosti. Polícia teraz pátra po záhadnom vodičovi - záchrancovi, ktorý pomohol dievčatko vytiahnuť z rybníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu