Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neznesiteľné muky: Uniesol muža, odrezal mu penis a nechal ho v púšti!

Mohavská púšť
Mohavská púšť (Zdroj: mnn.com)

NEWPORT BEACH - Kalifornská polícia zatkla muža, ktorý je podozrivý z únosu dvoch ľudí. Jeden z nich v ukrutných bolestiach takmer zomrel po tom, čo mu páchateľ odrezal penis a spôsobil ťažké popáleniny na tele.

Podľa policajnej správy mal 33-ročný Kyle Handley pred mesiacom uniesť 29-ročného muža a 53-ročnú ženu z ich domu v meste Newport Beach a odviezť ich do Mohavskej púšte. Tam ich nechal napospas osudu.

S únosom mu podľa očitých svedkov pomáhali dvaja komplici. "Najprv som videl, ako traja muži vykladali rebrík z auta a potom predstierali, že niečo robia na dome," uviedol jeden zo susedov.

Páchatelia potom svoje obete zviazali a niekoľko hodín týrali. Muža poliali chemikáliou, čím mu spôsobili rozsiahle popáleniny. Nakoniec dvojicu vyložili na mieste ďaleko od civilizácie. Žene sa však na druhý deň podarilo uvoľniť sa z pút a približne po kilometri chôdze narazila na zástupcu miestneho šerifa. Motívom otrasného činu boli podľa predbežných informácií peniaze a marihuana slúžiaca na lekárske účely.

Handley je obvinený z trestného činu mučenia, ťažkého ublíženia na zdraví, únosu a vlámania. Momentálne sa nachádza vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu