Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna tínedžerka (†16) tušila, že zomrie: Krutá smrť v autobuse!

Christina Edkinsová Zobraziť galériu (2)
Christina Edkinsová (Zdroj: birminghammail.co.uk)

BIRMINGHAM - Šestnásťročná Christina Edkinsová mala už dlhšie podozrenie, že ju v autobuse sleduje neznámy muž. Jej obava sa bohužiaľ potvrdila tým najhroznejším možným spôsobom. Útočník ju totiž pred zrakmi cestujúcich minulý týždeň dobodal na smrť.

Pár týždňov pred smrťou sa tínedžerka kamarátom zdôverila s obavou o svoju bezpečnosť. "Už niekoľko dní so mnou v autobuse cestuje taký zvláštny "týpek". Stále mení miesta, chodí od jednej sedačky k druhej. Je to divné," napísala na Twitteri.

Krásna tínedžerka (†16) tušila,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: birminghammail.co.uk)

Minulú stredu sa tak, ako každý iný deň, vybrala Christina do školy. Nikdy však už do nej nedorazila. Tri minúty po tom, ako nasadla do autobusu, na ňu zaútočil dvadsaťdvaročný muž a bodol ju do krku. Šokovaní pasažieri ani nestačili zareagovať a už bolo po všetkom. Niektorí z nich sa ju síce pokúšali zachrániť, ale nepodarilo sa.

Páchateľa zatkli päť hodín po vražde necelých sto metrov od miesta činu. Je ním mladík čiernej pleti pôvodom zo Svazijska. Svoju obeť osobne nepoznal, motív jeho činu zatiaľ nie je známy. Informoval denník The Guardian.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu