Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Netvor z Ruska: Trapko (28) nedostal erekciu, dievčatko (†8) zabil!

Anatolij zavraždil nevinnú školáčku Zobraziť galériu (3)
Anatolij zavraždil nevinnú školáčku (Zdroj: siberiantimes.com )

USURIJSK - Ako totálne zvrhlý a bezcharakterný človek sa vyfarbil istý ruský taxikár, ktorého polícia obvinila z pokusu o znásilnenie a vraždy školáčky. Jeho žena mala v tom čase akurát rodiť. Hrozí mu výnimočný trest.

Anatolij Trapko zmaril život osemročnej Nasťy Lucišinovej, ktorá zmizla 19. februára. Polícia po nej niekoľko dní intenzívne pátrala.

Netvor z Ruska: Trapko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: siberiantimes.com )

Jej telíčko sa našlo 23. februára v lese neďaleko dediny Banevurovo. V tom istom čase vrahova manželka Svetlana (30) priviedla na svet ich dcéru.

Vyšetrovateľom netrvalo dlho, kým našli páchateľa. Zistili, že mladík nalákal Nasťu do auta na mačiatko, keď sa vracala domov zo školy po tom, ako jej skôr skončila hodina telocviku. Odviezol ju za mesto a tam sa ju pokúsil znásilniť. Jeho mužnosť ho však zradila. Keď sa nedostavila erekcia, strašne sa rozzúril a dievčine pichol nôž do krku.

Nasťa Lucišinová
Zobraziť galériu (3)
Nasťa Lucišinová  (Zdroj: siberiantimes.com )

"Páchateľa sme odhalili na základe záznamov z kamery na palubnej doske okoloidúceho vodiča. V Trapkovom dome sme našli aj vražednú zbraň," uviedol hovorca vyšetrovacieho tímu Vladimír Markin pre Siberian Times. Obvinený sa k činu priznal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu