Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Natascha Kampusch (25) o svojom utrpení: Pri sexe ma priväzoval o posteľ!

Natascha v interview prezradila aj to, čo doteraz tajila
Natascha v interview prezradila aj to, čo doteraz tajila (Zdroj: bild)

VIEDEŇ - Odvtedy, čo Rakúšanka Natascha Kampusch utiekla od svojho únoscu, ubehlo už viac ako šesť rokov. Trápenie, ktoré prežívala počas ôsmich rokov nedobrovoľne strávených v dome Wolfganga Priklopila, spomenula v knihe popisujúcej jej ťažký osud. Teraz sa rozhodla prehovoriť aj o tých najintímnejších detailoch.

Natascha si prešla oveľa väčším peklom, než doteraz prezentovala. O mukách, ktorým bola vystavená zo strany šialeného psychopata, bol natočený film pod názvom 3096 dní, ktorý má mať premiéru nabudúci týždeň. V tejto súvislosti vystúpila v nemeckej televízii, kde otvorene porozprávala, aké zverstvá u Priklopila zažívala.
Mladá dievčina okrem iného priznala, že ju únosca pravidelne znásilňoval. Väčšinou sa tak dialo v tmavej miestnosti pod garážou, ktorá mala rozmery 2,8 x 1,8 x 2,4 metra. Keď spala, spútal ju, aby sa, keď sa prebudí, nemohla brániť.
 
"Pri sexe ma zväzoval, aby som ho nemohla  premôcť," spomína Natascha, ktorá vzápätí konštatuje, že skutočnosť bola v porovnaní s filmom omnoho horšia. Svoju hroznú minulosť sa snaží hodiť za hlavu, ale zatiaľ sa jej to príliš nedarí. Spomienky sú príliš kruté a stále príliš živé na to, aby ich navždy pochovala.  "Ešte stále sa s tým nedokážem úplne vyrovnať. Uvažovala som, že sa presťahujem do zahraničia, alebo že sa zabijem," uzatvára.
 
Nataschu Kampusch uniesol Priklopil 3. marca 1998. Ráno, keď išla do školy, ju schmatol a prinútil nastúpiť do bielej dodávky. Vo svojom dome ju potom väznil nasledujúcich osem a pol roka. Obeť síce chodila so svojím mučiteľom občas na nákupy a raz boli dokonca aj na lyžovačke, reálna šanca na útek sa jej ale naskytla až koncom augusta 2006, keď vonku umývala auto. Priklopil sa vzdialil, keď mu zazvonil telefón, čo Natascha využila, preliezla plot a zaklopala na okno susedke. Páchateľ utiekol ešte pred príchodom polície, krátko nato ale spáchal samovraždu, keď sa postavil pred idúci vlak.
 
Trailer k filmu 3096 dní
 
Trailer k filmu 3096 dní o Natasche Kampusch

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu