Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

NAJ darček na Valentína: Američanka (32) dala priateľovi kus zo seba!

Travis a Taesha Zobraziť galériu (2)
Travis a Taesha (Zdroj: kshb.com)

KANSAS CITY - Ani bonboniéru ani predĺžený víkend na horách, ale to najcennejšie, čo má, sa rozhodla darovať istá Američanka svojmu priateľovi na Valentína. Travis Spire-Sweet je totiž vážne chorý a oblička od jeho milovanej mu zachránila život.

Tridsaťročný mladík sa narodil s obličkou, ktorá funguje len na 50 percent. Posledný rok čakal na vhodného darcu, ktorým sa nakoniec stala o dva roky staršia Taesha Bensonová. Ako povedala, nespravila to preto, lebo bola odvážna, ale pretože sa o svojho priateľa bála.

"Samozrejme, že som z tej operácie mala strach, ale vedomie, že robím správnu vec, bolo silnejšie," vysvetľuje sympatická blondínka, ktorá si na svojom partnerovi váži najmä jeho charakter a životný optimizmus.

"Hneď, ako som sa prebudil z narkózy, som sa naklonil, aby som sa presvedčil, či je v poriadku. Za to, čo pre mňa spravila, jej budem vďačný do konca života," povedal dojatý Travis, ktorý s Taeshou randí približne rok.

NAJ darček na Valentína:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kshb.com)

Štrnásty február si väčšina z nás pripomína ako sviatok zamilovaných. Málokto vie, že v tento deň sa od roku 1998 oslavuje aj ako Národný deň darcov. Jeho snahou je zvýšiť povedomie o potrebe darcovstva orgánov a tkanív. Štatistiky uvádzajú, že práve kvôli ich nedostatku každý deň zomrie na svete v priemere osemnásť ľudí z čakacích listín, informuje Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu