Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

V Indii opäť znásilnili ženu: Po divokej naháňačke ju polícia zachránila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NAÍ DILLÍ – Indická polícia zachránila z auta v metropole Naí Dillí obeť (24) hromadného znásilnenia a zatkla štyroch mužov pre podozrenie z útoku na mladú ženu.

Informovali o tom dnes indickí predstavitelia, ktorých v správe citovala tlačová agentúra DPA. Auto dostihla polícia vo štvrtok po naháňačke v severnej štvrti Burari. Gang mužov uniesol obeť a znásilnil ju v byte, uviedol policajný šéf tejto štvrte.

"Podrobuje sa lekárskym prehliadkam. Muži podozriví z hromadného znásilnenia a únosu sú zatknutí," uviedol policajný šéf. Žena pochádza z východoindického štátu Západné Bengálsko a pozná jedného z podozrivých. Miestne médiá informovali, že po tom, čo muži ženu zneužili v byte, sexuálne ju napadli aj v idúcom aute. Policajný šéf však uvedenú správu odmietol potvrdiť s tým, že záležitosť sa vyšetruje.

Od tragického decembrového hromadného znásilnenia študentky (23) v autobuse v Naí Dillí bolo hlásených mnoho ďalších znásilnení. Sexuálny útok v autobuse vyvolal v krajine protesty rozhnevaných obyvateľov, ktorí požadujú väčšiu bezpečnosť pre ženy a prísnejšie zákony postihujúce znásilnenie.

Tento týždeň údajne muž strčil železnú tyč od úst dievčaťa, keď odolalo jeho pokusu znásilniť ju. V ďalšom prípade bola v Naí Dillí údajne znásilnená čínska štátna príslušníčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu