Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska (†21) utiekla pred smrťou na diskotéke, zomrela o týždeň neskôr!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: acritica.uol.com.br)

SANTA MARIA - Mladá Jessica de Lima Rohlová mala pred dvoma týždňami namierené na brazílsku diskotéku, na ktorej zahynulo viac ako dvesto ľudí. Nakoniec ale nešla a tragédii sa vyhla. Nie však nadlho. Zubatá si ju našla o týždeň neskôr.

Dvadsaťjedenročná Jessica bola jednou z organizátoriek študentskej zábavy na diskotéke Kiss a chystala sa na ňu ísť aj osobne. Už bola oblečená, keď jej zavolal priateľ Adriano a prehovoril ju, aby nikam nechodila. A tak aj urobila. Po tom, ako sa dozvedela, čo sa stalo, bola neskutočne šťastná, že ho počúvla. "Mal zlé tušenie, že sa tam v ten večer niečo stane. Jessica ho odvtedy pokladala za svojho strážneho anjela," povedal Adrianov otec Nilton.

Minulý štvrtok sa sympatická brunetka vybrala za svojím priateľom do mesta Toledo, v ktorom pracoval. Obaja sa v sobotu chystali vrátiť do Santa Marie, uvádza Daily Mail. Len po pár minútach jazdy však so svojím Volkswagenom Golf čelne narazili do oproti idúceho kamiónu. Jessica bola na mieste mŕtva, Adriano, ktorý mal v nedeľu osláviť 21. narodeniny, zomrel neskôr v nemocnici. Dvojicu pred pár dňami pochovali spolu.

Z Golfu ostal po tragickej nehode iba šrot
Zobraziť galériu (2)
Z Golfu ostal po tragickej nehode iba šrot  (Zdroj: acritica.uol.com.br)

Požiar na diskotéke v meste Santa Maria je najväčšou tragédiou svojho druhu v Brazílii za posledných niekoľko desiatok rokov. Zavinila ho zábavná pyrotechnika, ktorú odpálil spevák skupiny hrajúcej v klube. Od nej sa chytil penový strop a postupne aj všetko naokolo. Nešťastie si vyžiadalo 245 obetí a viac ako sto zranených. Mnohé brazílske mestá v týchto dňoch zatvárajú nočné kluby, aby preverili, či zodpovedajú požiarno-bezpečnostným predpisom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu