Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bláznivý nápad zamilovaného muža: Zablokoval diaľnicu, aby požiadal priateľku o ruku

(Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Američan Hector Martinez so svojimi kamarátmi na motocykloch zastavil premávku na diaľnici v Kalifornii, aby svoju priateľku originálnym spôsobom požiadal o ruku. Dvadsaťštyriročný muž v nedeľu 27. januára na ceste neďaleko West Covina zostúpil zo stroja a uprostred ružového dymu si s prsteňom v ruke kľakol pred prekvapenú Paige Hernandez.

Budúca nevesta prikývla, pričom bolo zrejmé, že je veľmi dojatá. Na dvojicu zo San Gabriel Valley sa pozeralo približne 300 motocyklistov, ktorí Martinezovi pomohli netradičné zásnuby zrealizovať. Celá udalosť sa dá pozrieť na YouTube.

"Vedelo o tom iba niekoľko ľudí," povedal Martinez v rozhovore pre rozhlasovú stanicu Power 106. Netradičnú žiadosť o ruku začal plánovať už v októbri, po tom, čo jeho priateľka niekoľkokrát spomenula, že by mala rada zásnuby v prostredí motocyklov. Martinezovi hrozí za blokádu diaľnice trestné stíhanie.

"Samozrejme, že to bolo nelegálne, ale ako môžete vidieť na videu, bolo to naozaj dobre zorganizované. Naplánovali sme to tak, aby to bolo bezpečné," povedal mladík. Opačný názor však na to má Kalifornská diaľničná polícia. "To, čo spravili, bolo veľmi nebezpečné," povedal Dennis Woodbury z diaľničnej polície v telefonickom rozhovore pre portál Huffington Post. "Som vďačný za to, že nikto nemal nehodu," dodal Woodbury. Prípad stále vyšetrujú, prípadné obvinenia však nevznesie diaľničná polícia, ale prokuratúra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu