Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandál v cirkevnej škôlke: Päťročné deti sa orálne uspokojovali medzi sebou!

Luteránska škôlka je momentálne zavretá
Luteránska škôlka je momentálne zavretá (Zdroj: newsone.com)

CARSON - Materská škola z Kalifornie čelí obrovskému škandálu po tom, ako vyšlo najavo, že sa v nej orálne uspokojovali malé deti. Ich rodičia sú pobúrení a žiadajú po potrestaní zodpovedných osôb.

Človek by čakal, že sa deťom v škôlke nemôže nič stať, a už vôbec nie to, že sa v nej budú navzájom sexuálne spoznávať. Bohužiaľ práve to sa dialo v Prvej luteránskej materskej škole v kalifornskom meste Carson, informovala televízia ABC.

Polícia sa o všetkom dozvedela od otca jedného z chlapcov, ktorého viackrát orálne uspokojilo päťročné dievčatko. "Robili to počas poludňajšieho odpočinku, v triede, na záchodoch aj v tunelovej šmykľavke na ihrisku. Je to absolútne nechutné a neprípustné, môj syn má iba štyri roky," povedal rozhorčený Richard McCarthy.

"Je to jasný dôkaz o zlyhaní tamojších učiteľov. Dostatočne deti nestrážili, a preto si ani nevšimli, že počas prestávky odišli preč a obchytkávali sa," uviedol Greg Owen, právny zástupca nahnevaných rodičov, podľa ktorého to bude mať negatívny vplyv na ďalší život detí.

Škôlku okamžite po prevalení prípadu zavreli. Cirkevní predstavitelia tvrdia, že sa tak stalo po tom, ako z osobných dôvodov rezignoval jej riaditeľ. Popreli, že by zatvorenie malo niečo spoločné s policajnými obvineniami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu