Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sophie v jasliach za tisíc eur odrezali dvere prst, učiteľky si to nevšimli!

Sophie chýba kúsok prsta na pravej ruke Zobraziť galériu (3)
Sophie chýba kúsok prsta na pravej ruke (Zdroj: parentdish.co.uk)

GOSFORTH - Pavel Dědek žije spolu s rodinou vo Veľkej Británii. S manželkou vychovávajú deväťmesačnú dcérku, ktorú dali do súkromných jaslí. Z tých mu začiatkom roka volali, že je zranená a nech si po ňu prídu. Keď tam muž dorazil, skoro dostal infarkt. Dievčatko tam totiž sedelo s krvavou rukou.

Manželia Dědekovci platia za privátne zariadenie v prepočte viac ako tisíc eur mesačne. Ani peniaze však nie sú zárukou toho, že sa tamojšie učiteľky budú zodpovedne starať o deti.

Keď odtiaľ Pavlovi 4. januára zavolali, bol strachom bez seba. Oznámili mu, že Sophie si natrhla prst. Tridsaťsedemročný Čech okamžite nasadol do auta a vyrazil za ňou. Keď došiel, zbadal ju sedieť na lavici s rukou zabalenou v zakrvavenom uteráku a vedľa nej bol položený pohár s ľadom, v ktorom bol prst.

Dcérku vzal so sebou a odviezol do nemocnice. "Na ceste tam som sa rozplakal. Bol to najhorší deň v mojom živote," povedal realitný maklér pre Daily Mail. K nešťastiu došlo, keď išla jedna z učiteliek vyniesť odpadky a nevšimla si, že dievčatko liezlo za ňou. Zatvorila za sebou dvere, v ktorých malo akurát strčený prst.

Pracovníčky jaslí zavolali 911 v domnienke, že Sophie si prst iba narazila, hoci z jej plaču a intenzívneho krvácania mohli usúdiť, že ide o niečo vážnejšie. Operátorka im povedala, že s narazeným prstom nemusia chodiť do nemocnice. O niekoľko minút neskôr ale ďalšie dievčatko našlo na zemi useknutý prst. Lekári sa ho 2,5 hodiny snažili prišiť naspäť, ale nepodarilo sa. 

Sophie v jasliach za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: parentdish.co.uk)

Pavel so ženou Janou teraz jasle žalujú za to, že doživotne zmrzačili ich dcéru. Ak sa im podarí vysúdiť nejaké peniaze, chcú ich použiť na plastické operácie, ktoré Sophie bude musieť neskôr podstúpiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu