Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto fotka hovorí za všetko: Letuška ukázala cestujúcim vztýčený prostredník!

Kozlenková tvrdí, že toto údajne nie je jej ruka. Zobraziť galériu (2)
Kozlenková tvrdí, že toto údajne nie je jej ruka. (Zdroj: twitter.com, vk.com)

MOSKVA - Fotografia so vztýčeným prostredníkom nad radmi cestujúcich na palube lietadla viedla najväčšiu ruskú leteckú spoločnosť Aeroflot k prepusteniu letušky, ktorá snímku s neslušným gestom umiestnila na svojej stránke na internetovej sociálnej sieti Vkontakte. Tú podľa odhadov používa asi 190 miliónov ľudí.

Foto vystavila stewardka Taťjana Kozlenková na sieti ešte vlani v októbri a za čas vypukol taký škandál, že Aeroflot bol nútený reagovať. "Sme spoločnosť orientovaná na zákazníkov. Letuška, ktorej fotografia vyvolala takú pozornosť, u Aeroflotu už nepracuje," oznámila firma na Twitteri.

"Zbohom, moji priatelia," napísala na svojej stránke sama letuška. Márne sa pokúšala obhajovať tým, že na inkriminovanej fotografii nie je ani jej ruka, ani pasažieri nesedia v lietadle Aeroflotu, a že teda bola potrestaná úplne nevinná obeť. "Za čo mi ničia život, to teda nechápem!" napísala Kozlenková, než svoju stránku zrušila.

Letuška ukázala cestujúcim vztýčený
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: twitter.com, vk.com)

Kozlenková nie je jediná letuška, ktorá sa v zlom rozišla s aerolinkami Aeroflot kvôli sociálnej sieti. Vlani v máji postihol okamžitý vyhadzov Jekaterinu Solovjovovú za to, že sa po katastrofe v Indonézii posmievala havarovanej chvále ruského leteckého priemyslu, lietadlu Suchoj Superjet.

Prepustenú letušku však vzápätí zamestnalo vedenie Vkontakte ako manažérku - a podľa dnešného vydania populárneho denníka Komsomolskaja pravda má sieť záujem aj o Kozlenkovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu