Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ďalšia streľba na parkovisku školy: Dvaja mŕtvi a jeden zranený!

Streľba sa odohrala na parkovisku školy
Streľba sa odohrala na parkovisku školy (Zdroj: YouTube)

LOUISVILLE - Dvaja ľudia zahynuli a tretí sa zranil pri streľbe, ktorá vypukla na parkovisku školy Community and Technical College v americkom štáte Kentucky.

Polícia zadržala dve osoby vrátane pravdepodobného strelca, ktorý spustil paľbu z poloautomatickej zbrane v utorok popoludní v meste Hazard, asi 145 kilometrov juhovýchodne od Lexingtonu. Podľa predbežných zistení polície však incident súvisí so súkromným konfliktom a nie sú žiadne náznaky, že by doň zapojené osoby mali nejaký vzťah ku škole. V prípade obetí ide o muža päťdesiatnika a ženu okolo tridsiatky. Zranenia utrpela tínedžerka, ktorú hospitalizujú v nemocnici v Lexington. Bližšie údaje nie sú známe.

Najnovší prípad sa odohral pár hodín predtým, ako americký prezident Barack Obama v stredu predstaví svoju stratégiu boja proti násiliu spôsobeného obrovským množstvom zbraní, ktoré vlastnia obyvatelia Spojených štátov. Reaguje tak na masakru zo 14. decembra v meste Newton na území štátu Connecticut, ktorá si vyžiadala 26 obetí vrátane 20 detí. Tá vyvolala diskusiu o tejto otázke v celých Spojených štátoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu