Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Možné len v USA: Zubár vyhodil sestričku, lebo bola príliš sexi!

Melissa s dcérou Zobraziť galériu (2)
Melissa s dcérou (Zdroj: gadailynews.com)

DES MOINES - Dnes vás zamestnávateľ môže vyhodiť už naozaj za čokoľvek. Presvedčila sa o tom jedna mladá zdravotná sestra z Iowy, ktorá dostala výpoveď kvôli tomu, že je príliš pekná. Zubár, pre ktorého pracovala, sa totiž bál, že jej neodolá a ohrozí tak svoje manželstvo.

Na Slovensku niečo nevídané, v Amerike celkom bežné. Tak by sa dal opísať bizarný prípad výpovede, ktorú dostala Melissa Nelsonová po desiatich rokoch. Jej šéfovi sa "nepáčilo", že nosila priliehavé oblečenie, čo podľa neho nebolo vhodné vzhľadom na jej pracovnú pozíciu.

"Nevhodne sa obliekala a správala a ohrozovala tak moje manželstvo. Nedokázal by som jej odolať, je príliš pekná. Bola ako lamborghini, ktoré mám v garáži, ale nemôžem na ňom jazdiť," obhajoval svoje rozhodnutie päťdesiattriročný James Knight. A čuduj sa svete, Najvyšší súd v Iowe mu dal za pravdu.

"Som z toho úplne zdrvená. Už sa nemôžem ani odvolať," povedala tridsaťdvaročná Melissa po vyhlásení rozsudku. Dvojnásobná matka sa rozhodla zažalovať svojho bývalého šéfa za diskrimináciu. Je presvedčená, že keby bola muž, o svoje miesto by neprišla. To ale Knight popiera a na jeho stranu sa postavili aj sudcovia, ktorí uznali, že sa len snažil chrániť svoje manželstvo.

Nedávno ale vyšlo najavo, že Knight až taký anjel nebol, píše portál tn.cz. Svojej zamestnankyne sa totiž v sms správach vypytoval na jej sexuálny život. Keď si ich prečítala jeho žena, okamžite žiadala, aby Nelsonovú vyhodil. A tak sa aj stalo.

Zubár vyhodil krásnu sestričku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu