Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Štedrovečerná tragédia: Pri tomto stromčeku vykrvácal syn, matka aj otec, kto vraždil?

Syn Michal len pár dní pred smrťou zdobil vianočný stromček Zobraziť galériu (2)
Syn Michal len pár dní pred smrťou zdobil vianočný stromček (Zdroj: Facebook)

JÍLOVÉ – Celá obec má hlavu v smútku. Po tom, čo v domčeku v českom Jílovom objavili mŕtve telá troch členov rodiny, polícia prezradila najpravdepodobnejšiu verziu tragédie. Hlava rodiny poľovník Jozef zrejme najprv zastrelil svoju manželku syna a psa, a následne otočil zbraň aj proti sebe. Zhrození susedia pohodovej rodinky tomu však nechcú veriť a podľa nich má v trojnásobnej vražde prsty niekto úplne iný!

Nehybné telá Jozefa, jeho manželky a syna Michala objavil na prvý sviatok vianočný ich starší syn Robert, ktorý býva v Prahe a za rodinou prišiel na návštevu. Ležali tam však zrejme už od Štedrého dňa. Keď sa im nevedel doklopať, dostal zlé tušenie a zalarmoval hasičov. Tím sa po vypáčení dverí naskytol otrasný pohľad.

Na miesto krvavej masakry okamžite vyrazila aj polícia, ktorá na mieste zadržala aj strelnú zbraň. Tá zrejme patrila hlave rodiny Jozefovi, ktorý bol poľovník. Podľa predbežných informácií mal v dome vyčíňať práve on. „Máme niekoľko vyšetrovacích verzií, najpravdepodobnejšia sa javí tá, že otec rodiny zastrelil svoju manželku a syna a potom spáchal samovraždu,“ uviedol policajný hovorca Daniel Vítek.

Besneniu sa nevyhol ani pes, ktorý bol podľa známych veľkým rodinným miláčikom. Svedčí o tom aj fotografia, ktorú si ešte v lete nebohý syn Michal „zavesil“ na Facebooku. Ďalšia z fotografií, ktorou sa mladík pochválil len nedávno, naháňa zimomriavky. Na sociálnej sieti zverejnil len pár dní pred nešťastím ozdobený vianočný stromček, pri ktorom sa to zrejme všetko odohralo.

 

K tragédii malo dôjsť pri tomto vianočnom stromčeku
Zobraziť galériu (2)
K tragédii malo dôjsť pri tomto vianočnom stromčeku  (Zdroj: Facebook)

 

Aj keď všetky dôkazy zatiaľ vedú proti otcovi Jozefovi, susedia a známi z Jílova nemôžu uveriť, že by bol schopný niečoho tak otrasného. Rodinka vraj bola bezproblémová a v obci žila už tri desaťročia. Jozef vraj miloval zvieratá a pes, ktorý tragédiu takisto neprežil, bol vraj preňho ako ďalší syn. Domnievajú sa preto, že v rodinnom dome vraždil niekto iný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu