Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodinná tragédia v Česku: Zastrelení manželia, ich syn a pes!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JÍLOVÉ - V rodinnom domčeku v Jílovom na Děčínsku v utorok popoludní našla polícia troch mŕtvych ľudí. Všetci zomreli násilnou smrťou. Policajný hovorca Daniel Vítek povedal, že otec rodiny zrejme zabil svoju ženu, syna, psa a nakoniec seba. Na mieste činu sa našla strelná zbraň.

Jeden zo susedov  povedal, že išlo o manželský pár v dôchodkovom veku, treťou obeťou podľa neho bol ich tridsaťjedenročný syn. O žiadnych väčších problémoch rodiny nikto zo susedov nemal tušenie.

Tragédia sa stala v jednej z viliek v štvrti Kamenná. Na rodinu sa podľa suseda nemohol dopoludnia dovolať druhý zo synov, ktorý aj so svojou rodinou prišiel na návštevu. Keď sa do domu nedokázal dostať, zalarmoval hasičov.

"Po 12:00 sme prijali oznámenie o náleze troch zosnulých osôb v rodinnom dome v Jílovom pri Děčíne," potvrdil policajný hovorca. "Máme niekoľko vyšetrovacích verzií, najpravdepodobnejšia sa javí tá, že otec rodiny zastrelil svoju manželku a syna a potom spáchal samovraždu," dodal. Na mieste sa našlo aj telo zastreleného psa a strelná zbraň. Policajti z miesta odišli pred 21:00.

"Ďalšie informácie vrátane veku jednotlivých aktérov s ohľadom na vyšetrovanie a pozostalých zverejňovať nebudeme," uviedol policajný hovorca. Bližšie informácie o incidente nemá ani vedenie mesta. "Počul som to len z médií," povedal starosta Miroslav Kalvas.

Podľa serveru tn.cz sa tragédia stala v noci na utorok, páchateľom bol údajne šesťdesiatšesťročný poľovník. O tom, že by bol otec rodiny u poľovníkov ale susedia nič nevedia a považujú to skôr za nepravdepodobné. Tragédia ich prekvapila.

"Ešte asi pred dvoma dňami som s ním hovoril, vyzeral v pohode. Poslednú dobu síce moc nechodil von, ale nikdy by som niečo také nečakal," povedal jeden zo susedov. Je to zrejme už sedemnásty prípad viacnásobnej vraždy vnútri rodiny, ktorý sa podľa záznamov v Česku stal za posledných desať rokov, tento rok už štvrtý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu