Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Panika v nákupnom centre: Prasklo obrovské akvárium so žralokmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ŠANGHAJ - V šanghajskom nákupnom centre Oriental Department Store prasklo v utorok obrovské akvárium s tromi mladými žralokmi citrónovými (Negaprion brevirostris), korytnačkami a rôznymi menšími rybami.

Kusy skla a kovovej konštrukcie nádrže zranili 15 ľudí, z toho osem zákazníkov. Zvyšní zranení boli zamestnanci centra. Všetky tri žraloky rovnako ako niektoré ryby neprežili.

Nádrž s dĺžkou sedem metrov a výškou tri metre založili v centre iba pred dvoma rokmi, pričom sa okamžite stala hlavnou atrakciou. Bola nainštalovaná tak, že z ulice vyzerala ako veľký výklad.

"Nič nenasvedčovalo tomu, že by mala nádrž prasknúť. Zrazu bolo počuť iba hlasné prasknutie a akvárium sa rozbilo. Nikdy som sa tak nezľakla," uviedla jedna zo zamestnankýň nákupného centra.

"Letiace kusy skla zranili množstvo ľudí, pričom niektoré zranenia boli vážne, pretože sklo bolo veľmi hrubé. Jeden muž si dokonca zlomil nohu. Momentálne vyšetrujeme, čo prasknutie akvária spôsobilo," informoval hovorca miestnej polície. Informácie zverejnili webstránky www.digitalspy.co.uk a www.practicalfishkeeping.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu