Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Záhadná smrť krásnej nevesty (†27): Niekto bažil po jej poistke!

 Kristy Cadman-Jonesová Zobraziť galériu (3)
Kristy Cadman-Jonesová (Zdroj: telegraph.co.uk)

BROUGHTON ASTLEY - Britská polícia vyšetruje smrť dvadsaťsedemročnej ženy, ktorá zomrela v spánku počas štvortýždňovej svadobnej cesty v juhovýchodnej Ázii. Momentálne overuje podozrenie, či do prípadu nie je zapletený aj jej manžel.

Tragédia sa stala ešte začiatkom roka, zhruba polroka po tom, ako si Kristy Cadman-Jonesová  jej snúbenec Damian (31) povedali áno. Pitva blondínky, ktorá dostala infarkt, odhalila, že mala v tele smrteľnú dávku morfínu a kodeínu. Len pár hodín po jej smrti sa neznáma osoba pokúšala vybrať jej životnú poistku.

Párik sa zosobášil v júli 2011
Zobraziť galériu (3)
Párik sa zosobášil v júli 2011  (Zdroj: telegraph.co.uk)

Vyšetrovatelia preto predvolali Jonesa a chceli vedieť, či má s prípadom niečo spoločné. Okrem iného ich zaujímalo, prečo chcel do 48 hodín od smrti Kristy nechať zabalzamovať jej telo. "Robil som to kvôli svokre, aby sa s ňou mohla rozlúčiť," odpovedal.

Vdovec tvrdí, že s manželkinou smrťou nemá nič spoločné
Zobraziť galériu (3)
Vdovec tvrdí, že s manželkinou smrťou nemá nič spoločné  (Zdroj: telegraph.co.uk)

Damian zároveň uviedol, že v osudný večer sa im jeden pár v bare pokúšal predať kokaín. On vraj odmietol, ale mal podozrenie, že jeho žena si drogu za jeho chrbtom kúpila. Pritom v tom čase užívala aj antidepresíva a lieky na bolesť. Vyšetrovanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu