Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Expartnerku uniesol do Bratislavy: Vyhrážal sa jej zabitím!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VIEDEŇ - Okolo 15 hodín zadržiaval 48-ročný muž, žijúci vo Viedni, svoju 30-ročnú expriateľku, ktorú v stredu poludní hroziac jej nožom vtiahol do vozidla vo viedenskej štvrti Ottakring.

Dvojica, ktorá podľa nepotvrdených informácií agentúry APA má aj spoločné deti, už asi dva roky netvorí pár. V čase únosu bola žena v spoločnosti iného muža, ktorý privolal viedenskú políciu a stihol si poznamenať aj evidenčné číslo vozidla únoscu.

Páchateľ nasmeroval automobil smerom na východ a ženu, ktoré chcel zrejme získať späť, uniesol cez rakúsko-slovenské hranice až do Bratislavy. Rakúska polícia napokon vozidlo zastavila a únoscu zadržala na diaľnici A4 až po tretej hodine ráno, zrejme už v čase, keď sa dvojica vracala do Viedne.

Muž sa žene vo vozidle opakovane vyhrážal usmrtením a neustále sa pokúšal ju ovplyvňovať, a to i počas viacerých zastávok na odpočívadlách, uviedol pre APA policajný hovorca Roman Hahslinger. Expartnerka zadržaného, o ktorého identite nie je nič bližšie známe, vyviazla z udalosti bez fyzickej ujmy na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu