Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z krásnej modelky (34) je špata: Zničila ju závislosť a štyri mŕtvice!

Tracina krása je nenávratne fuč Zobraziť galériu (3)
Tracina krása je nenávratne fuč (Zdroj: ksl.com)

SALT LAKE CITY - Traci Lee Vaillancourtová bola kedysi sexbombou, za ktorou si išli muži krky vykrútiť. Jej krása je však už minulosťou. Kvôli vážnemu ochoreniu sa z nej stala troska, ktorá sa navyše dostala do problémov so zákonom.

Vaillancourtová už na strednej škole pútala svojou krásou pozornosť medzi spolužiakmi. Zakrátko sa stala vyhľadávanou modelkou, ktorá mala našliapnuté na sľubnú kariéru. Tú jej však zhatila zriedkavá choroba krvi. Kvôli nej musela každý deň brať kokteil liekov, ktoré jej pôvab úplne zničili. Stala sa na nich dokonca závislou.

Z krásnej modelky (34)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ksl.com)

Z krásnej modelky (34)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ksl.com)

Neskôr sa Traci zoznámila s problémovým Timothym Walkerom (35), s ktorým má malú dcéru. V tom čase sa z nej už stávala troska, ktorú priateľ priviedol k drogám. V dôsledku celkového oslabenia organizmu utrpela v pomerne krátkom čase štyri mŕtvice.

Predminulý víkend sa dvojica dostala do konfliktu s policajtom, ktorému sa zdala podozrivá. Skôr, než stihol seržant Derek Johnson (†32) niečo podniknúť, ho Walker zastrelil. Vzápätí postrelil Vailnacourtovú do chrbta a nakoniec obrátil zbraň aj proti sebe. Jeho stav je veľmi vážny.

Traci po pár dňoch strávených v nemocnici prepustili a momentálne sa nachádza vo väzbe. Polícia tvrdí, že ju z ničoho neobvinila, a že jej slúži iba ako svedok, ktorý sa stal obeťou zločinu vykonaného svojím partnerom.

"Moja sestra nemala ľahký život. Veľmi sme sa jej snažili pomôcť, ale to sa nedá, keď človek pomoc odmieta," povedala Vicki Kingová v rozhovore pre denník Salt Lake Tribune.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu