Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Republikánsky guvernér: Obama bol skvelý!

Barack Obama
Barack Obama (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Republikánsky guvernér štátu New Jersey Chris Christie v utorok netradičným spôsobom verejne pochválil úradujúceho prezidenta Baracka Obamu, ktorého už budúci týždeň vyzve na súboj o Biely dom Christieho stranícky kolega Mitt Romney.

Guvernér pochválil Obamovu reakciu na hurikán Sandy, ktorý ničivou silou zasiahol východné pobrežie USA. Jeho vyčíňanie prerušilo naplno prebiehajúcu predvolebnú kampaň, pričom dopady na aktuálne vzácne vyrovnané preferencie oboch kandidátov sú zatiaľ neodhadnuteľné.

"Prezident bol skvelý.. hovoril som s nim včera trikrát... pýtal sa ma, čo potrebujem. Zaslúži si uznanie, dal mi číslo do Bieleho domu a povedal, že nech sa ozvem, ak budem čokoľvek potrebovať. Veľmi dobre sa s prezidentom spolupracovalo, jeho administratíva nás veľmi dobre koordinovala - bolo to úžasné," povedal Christie, inak vyhlásený kritik Obamu považovaný za favorita republikánov pre voľby v roku 2016 v prípade, že Obama Romneyho budúci týždeň porazí. "Po tom, čo sa tu stalo, ma voľby vôbec nezaujímajú. Bojím sa o ľudí v New Jersey," dodal Romneyho spojenec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu