Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obama terčom útoku: Na jeho volebnú centrálu sa strieľalo!

Barack Obama Zobraziť galériu (4)
Barack Obama (Zdroj: SITA)

DENVER – Chceli ho zastreliť? Na centra volebnej kampane amerického DENVER – Chceli ho zastreliť? Na centra volebnej kampane amerického prezidenta Baracka Obamu niekto strieľal! Podľa doterajších informácií nikto nebol zranený a Obama sa v centrále v tom čase nenachádzal.

Prezidentské voľby sú v Amerike v plnom prúde. Kampaň sa, zdá sa, začína byť poriadne nebezpečná. Na centrálu volebnej kampane Baraka Obamu v Denveri, ktorý bojuje o druhé zvolenie za prezidenta, niekto strieľal! Ako informovala agentúra Reuters, nikto z prítomných nebol zranený a neutrpel psychickú ujmu.

Incident sa stal v piatok dopoludnia, keď boli všetci pracovníci Obamovej kampane v centrále. Denverská polícia potvrdila, že išlo len o jeden jediný výstrel a nikto nebol zranený. Guľka prestrelila okno. Komu bol výstrel venovaný sa polícia pokúša zistiť.

„Momentálne nie je nikto zadržaný a vyšetrovatelia dokumentujú zábery z bezpečnostných kamier a pokúsia sa identifikovať vozidlo,“ povedala Raquel Lopezová z denverskej polície. Polícia zatiaľ nevie o tom, že by sa Obamova kampaň stala terčom vyhrážania. 

Na kancelárií Baracka Obamu, kde sa strieľalo, vymieňajú sklo
Zobraziť galériu (4)
Na kancelárií Baracka Obamu, kde sa strieľalo, vymieňajú sklo  (Zdroj: SITA)

Obama terčom útoku: Na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Obama terčom útoku: Na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu