Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Detaily hrôzostrašného týrania manželom: Zuzana (29) prežila sexuálne peklo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ROKYCANY - Slovenka Zuzana (29) si v susednom Česku prešla doslova peklom. Jej manžel ju podľa jej slov bil, týral, ponižoval a nútil k nechutným sexuálnym praktikám. Na súdnom pojednávaní si ani jeden z dvojice nedával servítku pred ústa a došlo aj na vulgarizmy. Hrozba desiatich rokov väzenia mužovi totiž poriadne nabrúsila jazyk.

"Začalo sa to všemožnými zákazmi, urážkami a osočovaním. Postupne sa jeho agresia stupňovala, až došlo na bitie. Fackoval ma, aj mlátil päsťami," popísala Zuzana spolužitie s manželom Jozefom, tiež Slovákom, s ktorým má troch synov v školskom veku a trojročnú dcéru.

Pár sa zosobášil na Slovensku pred 12 rokmi, ale od roku 2008 žije spoločne na Rokycansku, kde mal Jozef prácu. Informoval portál novinky.cz.

Traumatizovanú Zuzanu vypočúvali cez mikrofón z inej miestnosti, pretože sa bála stretnúť s násilníkom v pojednávacej sieni. Manželov hnev vraj najprv vnímala ako podráždenosť z práce, ale neskôr zistila, že má milenku a po hádkach s ňou si vylieva zlosť na nej. "Hovorila som si, prečo ja, prečo si nerobí fackovacieho panáka z toho, kto ho rozčúlil," pokračovala žena vo svojej výpovedi, v ktorej spomenula aj hrôzu pri manželskom sexe.

"Zväzoval ma, nútil k análnemu styku a do prirodzenia mi strkal rôzne veci. Hovoril, že keď som zo seba vytlačila štyri deti, tak jedna jeho päsť sa do mňa tiež vojde," uviedla Zuzana, ktorá však stále verila, že sa všetko zmení k lepšiemu. Opak bol však pravdou, Jozef začal užívať antidepresíva v kombinácii s tvrdým alkoholom.

Vrchol prišiel koncom tohtoročného marca, kedy jej oholil hlavu strojčekom, spútal ruky a zavesil ju nahú na trám na povale. Keď mala ústa zalepené páskou, začal do nej kopať, až sa od bolesti pomočila, pričom jej celý čas vulgárne nadával. Nepomohli jej ani úpenlivé prosby najstaršieho syna, ktorý všetko videl a otca požiadal, aby matku pustil. Ten ho však odbil.

Jej výpoveď Jozef niekoľkokrát prerušil výkrikmi: "Klameš, si kur*a." Keď dostal oficiálne priestor na vyjadrenie, neubránil sa emóciám. "Počkaj, ty suka, až ma pustia z väzby, to uvidíš. Ten rozvod ti nepodpíšem a zabudni na to, že ti nechám deti," reval do mikrofónu a všetky obvinenia poprel.

"Hádky boli, ale k žiadnym vážnym incidentom nedošlo. Ona sama sa správala ako moja slúžka, ak by som jej nechal voľnú ruku, robila by jeden kiks za druhým," reagoval muž, nad ktorým by mali vyniesť rozsudok ešte tento mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu