Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obamovci oslávili 20 rokov manželstva romantickým večerom

Barack a Michelle Obamovci
Barack a Michelle Obamovci (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Prezident USA Barack Obama a prvá dáma Michelle Obamová v sobotu oslávili stredajšie 20. výročie svojej svadby - romantickým večerom v meste, ktorý sa pre ostro sledovanú prvú televíznu debatu oboch kandidátov na prezidenta uskutočnil s trojdňovým meškaním.

Obamovci spolu povečerali vo washingtonskom hoteli Four Seasons, a to v reštaurácii špecializovanej na steaky.
      
Mesiac pred prezidentskými voľbami si Obama zobral v sobotu zriedkavý deň voľna. Predchádzala mu v stredu spomínaná televízna debata v Denveri, v ktorej ho podľa mienky väčšiny Američanov republikánsky prezidentský kandidát Mitt Romney porazil, a šnúra predvolebných mítingov.
      
Obama sa v stredajšej diskusii pred televíznymi kamerami obrátil na manželku v publiku a povedal jej, že sa stal "najšťastnejším mužom na Zemi", keď pred 20 rokmi súhlasila, že si ho zoberie.
      
"Chcem ti popriať, miláčik, šťastné výročie a dať ti na vedomie, že o rok ho nebudeme oslavovať pred 40 miliónmi ľudí," povedal jej za smiechu publika.
      
Romney im zablahoželal a na adresu Obamu žartovne poznamenal: "Som si istý, že toto je to najromantickejšie miesto, aké si viete predstaviť, (byť) tu so mnou."
      
Skupinka reportérov, ktorí zvyčajne sprevádzajú Obamu v jeho kolóne automobilov, s ním išla aj v sobotu večer, ale z rande prezidenta s manželkou, ktoré trvalo dve hodiny a 20 minút, nevidela vôbec nič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu