Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Razia na rumunské prostitútky: Kamionistom robia orál za 1 euro!

(Zdroj: YouTube)

SIBIU - Trojdňová policajná razia proti prostitútkam v Rumunsku, ktoré ponúkajú svoje sexuálne služby pri štátnej ceste na parkovisku pre kamióny, priniesla svoje výsledky. Počas záťahu zadržali 21 radodajných žien, ktoré niekedy poskytujú svoje telo v prepočte na eurá za smiešne peniaze.

Agentúra Mediafax informovala, že mnohé z prostitútok sú ochotné ísť s kožou na trh za minimum peňazí. Kamionisti si na svoje môžu prísť už od piatich leu. V prepočte sa táto suma rovná hodnote asi 1,1 eura. Tie najlacnejšie za ňu zväčša uspokojujú šoférov orálne.

K zákazníkom žien vo veku 20 až 50 rokov patrili najmä kamionisti, ktorí cez Sibiu prechádzajú. Ženy zo zásahu policajtov nadšené neboli a s plačom sa mužom zákona snažili vysvetliť, že sú do prostitúcie nútené a skutočne „pracujú“ aj za spomínaných päť leu.

Prostitútky, ktorým sa darí zarobiť najviac, predstavujú kategóriu „stovkových“, keďže za svoje služby pýtajú rovných 100 leu, čo je iba niečo vyše 22 eur. Tieto „najluxusnejšie“ dievčiny si denne vedia prísť aj na zárobok vo výške 500 leu, čo je približne 110 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu