Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť na týždni módy: Fotograf (†28) sa oprel o roletu a vypadol z okna!

Peter tragicky zahynul na večierku
Peter tragicky zahynul na večierku (Zdroj: examiner.com)

LONDÝN - Slávny Londýnsky týždeň módy, ktorý sa skončil pred niekoľkými dňami, poznačila tragédia. Na večierku, ktorý bol usporiadaný pri tejto príležitosti, totiž prišiel o život talentovaný fotograf po tom, ako vypadol z tretieho poschodia.

Exkluzívna párty, ktorá sa konala minulý štvrtok po jednej z módnych prehliadok, sa zúčastnil aj mladý fotograf Peter Alexander (†28) a jeho kamarát (20), ktorý sa živí ako model. Dvojica sa celý večer dobre bavila. Potom však prišiel osudný okamih, keď sa obaja opreli o roletu, za ktorou bolo otvorené okno, uviedol Blesk.cz.

"Počul som hroznú ranu. Ľudia potom začali kričať, že niekto vypadol z okna. Všetci spanikárili, nikto nevedel, čo má robiť. Pozrel som sa von a hneď mi bolo jasné, že sa stalo strašné nešťastie," vypovedal fotografov priateľ Bill Baldwin (3).

Na miesto okamžite vyrazili záchranári, ktorí previezli mladého modela so zlomenou panvou a ďalšími menej vážnymi zraneniami do nemocnice. Alexandrovi sa už bohužiaľ pomôcť nedalo, bol na mieste mŕtvy. Polícia prípad vyšetruje ako nešťastnú náhodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu