Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutý omyl: Mladík si myslel, že je na prvom poschodí, vyskočil z 8-metrovej výšky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: zimbio.com)

HUMENNÉ – Neuveriteľné šťastie v ešte neuveriteľnejšom nešťastí! Mladík (21) z Mysliny, ktorý sa v piatok druhýkrát narodil, bude o svojom hrôzostrašnom zážitku na diskotéke, rozprávať zrejme ešte aj svojim pravnúčatám. Takmer smrťou totiž doplatil na nepozornosť, keď presvedčený o tom, že je na prvom poschodí, vyskočil z okna a padal dlhých 8 metrov!

Keďže mladík z Mysliny si za svoju hlúposť môže sám polícia prípad nerieši. „Nakoľko v danom prípade cudzie zavinenie nebolo, polícia v danom prípade nevedie trestné stíhanie,“ uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. V každom prípade mal mladý popletenec z pekla šťastie a doráňaného ho dnes previezli na traumatológiu do nemocnice v Košiciach.

Len o kúsok mladík unikol smrti z piatka na sobotu, keď sa s kamarátmi po prvýkrát vybral na diskotéku v Humennom. Po zábave si odskočil na WC, kde mu v hlave skrsol hlúpy nápad. Rozhodol sa odísť a cestu si skrátiť záchodovým oknom. Preliezol cez radiátor zavesil sa na parapetu a v domnení, že visí vo výške asi 1-2 metre, skočil. Bohužiaľ, mýlil sa a na tvrdú zem dopadol až po dlhých 8 metroch.

Napriek tomu, že mal mladík obrovskú smolu, šťastie ho taktiež neobišlo a hrôzostrašný 8-metrový pád prežil. Na miesto okamžite vyrazili záchranári a nešťastníka previezli do nemocnice. „Na miesto prišli záchranári, ktorí ošetrili muža so zlomeninou tvárovej časti a zlomeninou stehennej kosti. Previezli ho na chirurgiu do nemocnice v Humennom,“ povedal pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel.

Aj keď zo zlomením a odrenín sa zrejme bude liečiť ešte týždne, lekári hovoria o veľkom šťastí. Mladý smoliar na poslednú chvílu ušiel hrobárovi z lopaty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu