Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Petržalský zázrak: Muž vypadol z 9. poschodia, hrozivý pád prežil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Obrovské šťastie dnes stálo pri mužovi (54) z Petržalky, ktorý vypadol z okna na 9. poschodí a niekoľkometrový tvrdý pád sa mu podarilo prežiť. Smrti síce unikol len o vlások, naďalej však bojuje o svoj život v nemocnici.

Dnes ráno našli pod oknami paneláku na Furdekovej ulici nehybné telo muža, ktorý vypadol z 9. poschodia. Či bol pád nešťastnou náhodou, alebo sa muž pokúšal o samovraždu, nie je zatiaľ jasné. Petržalčan však niekoľkometrový hrozivý pád akoby zázrakom prežil.

„Muž sa mal v čase nešťastia nachádzať v byte sám. Pri páde utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý prevoz do nemocnice,“ informovala o prípade bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrašková. Polícia už podala trestné oznámenie za ublíženie na zdraví. Zázračný muž však svoj boj o život ešte nevyhral, s jeho vážnymi zraneniami sa teraz pasujú lekári bratislavskej nemocnice.

"Pacienta sme prijali v kritickom stave s mnohopočetnými zraneniami najmä dolných končatín a hrudníka, je v ohrození života," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Maťašovská. "Lekári robia všetky úkony na jeho záchranu."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu