Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spálňové trampoty: Babička bola dva dni uväznená v sklápacej posteli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CHOMUTOV - Dlhé dva dni sa nevedela dostať z vlastnej postele! Po dôchodkyni z českého Chomutova sa nedávno zľahla zem. Susedom to nedalo a k babičke vyslali hasičov, ktorí k nej museli vtrhnúť. Spočiatku si mysleli, že byt je prázdny, no následne sa zo sklápacej postele ozvali tiché prosby o pomoc! Informoval o tom český portál tn.cz.

Dôchodkyňa býva v opatrovateľskom dome, kde ju ľudia často stretávajú na prechádzkach chodbami, alebo na ceste do cukrárne. Tento krát už však po žene nebolo týždeň ani chýru ani slychu. Jej schránka sa začala plniť obálkami a ostatní obyvatelia začali byť podozriví. O nezvestnosti dôchodkyne preto radšej informovali políciu. „Museli sa zavolať hasiči, aby byt otvorili,“ informoval o kurióznom prípade mestský policajt Pavel Kadeřábek.

Keď však vošli dnu a prešli do babičkinej spálne, zdalo sa, že izba je prázdna. O chvíľu sa však začali ozývať slabé prosby o pomoc, ktoré vychádzali zo zatvorenej sklápacej postele. Tam sa dôchodkyňa nešťastne uväznila, keď zabudla stlačiť poistku a posteľ ju privrela. Napriek tomu, že v „matracovom väzení“ prežila dva dni, bola relatívne v poriadku. „Žena bola trošku dehydrovaná, ale nebola v priamom ohrození života. Aj tak ju však pre istotu odviezla záchranka,“ dodal Kadeřábek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu