Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prípad vraždy policajnej psychologičky (†25): Experti pracujú na posudku

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BUDAPEŠŤ - Do dvoch týždňov by mal byť hotový psychologický posudok Lászlóa P., ktorý je podozrivý z vraždy policajnej psychologičky Kati Bándyovej (25), informovala dnes maďarská tlačová agentúra MTI s odvolaním sa na vyjadrenia expertov.

Posudok by podľa nich mal vyjasniť, či konanie Lászlóa P. mohli ovplyvniť drogy a alkohol. Podľa polície ďalší odborníci musia ešte zistiť, či Bándyová nebola znásilnená.

Polícia zmapovala celý systém vzťahov podozrivého a podrobili ho ôsmim previerkam na detektore lži. Podozrivý sa k činu priznal. Mladá žena odišla 8. júla nadránom sama pešo z pivárne v Pécsi, kde oslavovala s partiou kamarátov narodeniny. Telo zavraždenej Bándyovej našiel 11. júla medzi kríkmi v mestskej časti Ledina okoloidúci.

Podozrivého z vraždy zadržali policajti 15. júla. Mestský súd v Pécsi 18. júla rozhodol o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby. László P., ktorý už bol trestaný, sa počas sedemhodinového vypočúvania priznal k vražde a povedal, že v čase tohto činu bol pod vplyvom drog a alkoholu.

Bándyovú pochovali 23. júla v Szekszárde. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu