Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polícia zadržala podozrivého z vraždy policajnej psychologičky v Pécsi

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia v nedeľu zadržala 26-ročného muža, ktorý je podozrivý z vraždy policajnej psychologičky Kati Bándyovej. Uviedla to dnes polícia Baranskej župy s tým, že muž sa k činu priznal.

Viaceré regionálne médiá v nedeľu napísali, že polícia zadržala niekoľko osôb. Polícia uviedla, že napriek priznaniu podozrivého pokračujú v intenzívnom pátraní a  verejnosť budú informovať až po zadržaní všetkých podozrivých.
      
Minister vnútra Sándor Pintér v nedeľu pre maďarskú komerčnú spravodajskú televíziu Hír TV povedal, že kriminalisti sú na stope vrahovi a v priebehu nadchádzajúcich dní ho zadržia.
      
Bándyovú v Pécsi zaškrtili a podľa nepotvrdených informácií aj znásilnili.
      
Celoštátne veliteľstvo polície (ORFK) minulý týždeň vypísalo odmenu jeden milión forintov (3463,2 eur) za informácie, ktoré by viedli k odhaleniu vraha.
      
Telo nezvestnej našiel minulú stredu medzi kríkmi v mestskej časti Ledina okoloidúci muž. Kriminalisti telo identifikovali v ten istý deň.
      
Na vyšetrenie prípadu vytvorili na kriminalistickom oddelení polície Baranskej župy špeciálnu skupinu vyšetrovateľov.
      
Polícia minulý utorok zverejnila pátranie po 25-ročnej nezvestnej, ktorá odišla v noci zo soboty (7. júla) na nedeľu (8. júla) sama pešo z miestnej pivárne, kde oslavovala s partiou kamarátov narodeniny. Domov však nedorazila. Otec s ňou hovoril telefonicky v sobotu večer.
      
Ženu ešte zaznamenala bezpečnostná kamera na pécsskej ulici Király niekoľko stoviek metrov od jej bydliska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu