Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Naletel a tvrdo pyká: Profesor (68) sa "buchol "do falošnej českej modelky!

Frampton podľahol zvodnom českej modelky, za jej fotografiami sa však skrývali podvodníci.
Frampton podľahol zvodnom českej modelky, za jej fotografiami sa však skrývali podvodníci. (Zdroj: telegraph.co.uk)

LONDÝN - Britský profesor Paul Frampton (68) sa nechal na staré kolená nachytať ako malý školák. Naozaj uveril, že prostredníctvom internetovej zoznamky nadviazal známosť s českou modelkou Denisou Milaniovou (32) a v zaslepenosti ho podvodníci prinútili pašovať drogy z Latinskej Ameriky.

Frampton sa pred rokom dal na internetovej zoznamke dohromady s niekým, kto o sebe tvrdil, že je Miss Bikini 2007 Denisa Milaniová. Táto žena skutočne existuje, pochádza z Frýdku-Místku a urobila oslnivú kariéru v Spojených štátoch. Lenže na druhej strane pripojenia sa zjavne skrýval niekto iný.

Rozvedený absolvent Oxfordu s vysnívanou kráskou tri mesiace viedol intímnu konverzáciu a nakoniec sa nechal presvedčiť, aby sa za ňou vydal do Bolívie a začal tam s ňou nový život. K žiadnemu stretnutiu však neprišlo a podľa nových inštrukcií sa mal za milou vydať do Argentíny. Tu sa miesto zvodnej sexice k vedcovi pridal cudzí muž a odovzdal mu batožinu, ktorá vraj patrí jeho vyvolenej a on s ňou má odletieť do Bruselu.

Pár dní nato profesora zadržali na letisku v Buenos Aires. Colníci mu totiž v kufri našli dva kilogramy kokaínu. Framptonovi teraz okrem obrovského milostného rozčarovanie hrozí 16 rokov v argentínskej cele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu