Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Češka si kúpila v bazári "smrtonosné" auto: Mohlo ju stáť život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: destination360.com)

PRAHA - Šetriť pri kúpe aute sa niekedy naozaj nevypláca. Presvedčila sa o tom aj istá Češka, ktorá si v pražskom bazári zadovážila ojazdené vozidlo. Ako sa však neskôr ukázalo, napriek vstupnej prehliadke bolo v havarijnom stave. Ako informoval porát tn.cz, až takom, že ohrozoval jej život.

Auto pôvodne stálo 20 tisíc českých korún (cca 780 eur), ale keďže sa žene pri predvádzacej jazde zdalo, že nefungujú správne brzdy, predajca jej zľavil 4 tisíc, aby si nechala opraviť brzdové doštičky. Lenže s autom domov nedošla a odťahová služba jej ho musela odtiahnuť priamo do servisu.

Keď auto prezrel odborník, nestačil sa diviť. "Nikdy sme nič podobné nevideli. Pani, keď s tým prešla 100 km do Kadane, tak myslím si, že prekonala svoj druhý život," uviedol majiteľ autoservisu pre Tv Nova. Tam okrem totálnej zhrdzavenej karosérie diagnostikovali na doraz zodrané brzdové doštičky, prasknutý brzdový rozvod pospájaný len gumovou hadičkou a brzdové trubky pre istotu chýbali úplne.

Majiteľ bazáru sa k situácii nechcel príliš vyjadrovať: "Mne sa ťažko vyjadruje k tomu, v akom stave je to vozidlo teraz, ale keď odchádzala od nás, tak bola vykonaná predvádzacia jazda." Nakoniec však žene vrátil peniaze a auto si odviezol.

Majiteľ autoservisu, ktorý ženu odtiahol hneď z jej prvej cesty, napriek tomu podá na autobazár trestné oznámenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu