Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Vypísali odmenu za dolapenie vraha policajnej psychologičky

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BUDAPEŠŤ– Celoštátne veliteľstvo maďarskej polície (ORFK) vypísalo odmenu jeden milión forintov (3463,2 eur) za informácie, ktoré by viedli k odhaleniu vraha policajnej psychologičky v juhomaďarskom Pécsi. Uvádza sa to vo vyhlásení k víkendovej vražde, ktoré dnes zverejnila polícia Baranskej župy.

Kriminalisti v stredu identifikovali mŕtve telo nezvestnej 25-ročnej psychologičky Kati Bándyovej, ktorá pracovala na tamojšej polícii. Polícia vyhlásila, že podľa prvých výsledkov vyšetrovania bola mladá žena zavraždená. Na vyšetrenie prípadu vytvorili na kriminalistickom oddelení polície Baranskej župy špeciálnu skupinu vyšetrovateľov.

Telo nezvestnej našiel v stredu medzi kríkmi v mestskej časti Ledina okoloidúci muž. Polícia v utorok zverejnila pátranie po 25-ročnej nezvestnej, ktorá odišla v noci zo soboty na nedeľu sama pešo z miestnej pivárne, kde oslavovala s partiou kamarátov narodeniny. Domov však nedorazila. Otec s ňou hovoril telefonicky v sobotu večer. Ženu ešte zaznamenala bezpečnostná kamera na pécsskej ulici Király niekoľko stoviek metrov od jej bydliska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu