Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Synčeka (†1) zverila páru na stráženie: Napichali mu drogy a zabili ho!

Milton mal iba deväť mesiacov, keď ho predávkovali. Zobraziť galériu (2)
Milton mal iba deväť mesiacov, keď ho predávkovali. (Zdroj: polícia, facebook)

PHILADELHIA - Oscar Sanchez-Rivera (24) a jeho priateľka Viameri Santana-Berriosová (27) z Philadelphie sa mali o malého Miltona Rojasa starať v čase neprítomnosti jeho matky. Pár však miesto opatery dieťa predávkoval heroínom a kokaínom.

Vyšetrujúci lekár poznamenal, že išlo o také množstvo drog, ktoré sa dá prirovnať k takzvaným drogovým mulám, teda ľuďom pašujúcim drogy vo svojom tele.

Všetky detaily boli odhalené pri predbežnom súdnom pojednávaní vo Philadelphii, kde Sanchez-Riveru obvinili z vraždy, sprisahania a ohrozenia dieťaťa, informuje denník Daily Mail. Jeho priateľku po päťhodinovom vypočutí obvinili z vraždy tretieho stupňa.

Lekár Lieberman Erwin potvrdil, že pri pitve sa našli stopy po ihlách na rukách a chodidlách, zároveň zistili aj stopy nestráveného kokaínu a heroínu v žalúdku obete. Lekár tiež povedal, že nič podobné nikdy nevidel.

Obhajcovia páru ale z usmrtenia vinia matku Iris Rojasovú. Prokurátor na súde však spomenul, že podľa matky pár dieťa strážil vyše 39 hodín a chlapec zomrel zhruba po 6 hodinách po vpichu drog. Navyše záchranárov volala obžalovaná Santana-Berriosová s priateľom, teda vinu matky to vylučuje.

Hyeny v ľudskej koži.
Zobraziť galériu (2)
Hyeny v ľudskej koži.  (Zdroj: polícia, facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu