Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nádejný prvoligista (18) vrahom: Priateľku (†15) dobodal na párty!

Príčinou tragédia bola zrejme nešťastná láska. Zobraziť galériu (2)
Príčinou tragédia bola zrejme nešťastná láska. (Zdroj: Facebook)

AMPTHILL - Nádejného futbalistu Premier League Andrewa Halla zatkli pre podozrenie z vraždy svojej priateľky Megan-Leigh Peatovej. Pätnásťročnú školáčku mal v sobotu na večierku dobodať na smrť.

Dievča niekto dobodal nožom nad ránom počas party v britskom Ampthille v dome tínedžera, ktorého rodičia odišli na dovolenku.

Mladý futbalista hrá za Stoke City a tento rok strelil gól, ktorý jeho tím poslal do štvrtého kola turnaja FA Youth Cup. Hovorca klubu oznámil denníku The Sun: "V tejto chvíli nie sme pripravení k inému komentáru, než že naše myšlienky sú s Megan a jej rodinou."

Záchranka bola do domu privolaná okolo druhej hodiny ráno. Megan ležala v kaluži krvi a lekárom sa ju už nepodarilo zachrániť. Svedkovia videli z domu utekať zakrvaveného tínedžera. Halla zatkli na ulici krátko po vražde. Príčinou tragédie bol pravdepodobne rúcajúci sa vzťah, s ktorým sa futbalista nedokázal vyrovnať.

Na miesto tragédie nosia zdrvení príbuzní a priatelia dievčatá kvety, odkazy a sviečky. "Megan, chýbaš mi viac, ako sa dá vyjadriť slovami. Vždy budeš v mojich myšlienkach a mojom srdci. Milujem ťa navždy. Otec," napísal David Peat (39) na lístok.

Megan-Leigh Peatová

Nádejný prvoligista (18) vrahom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu