Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tragédia na farme: Splašený býk zrámoval zamestnanca (†54)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/KRASONICE – Na drámu sa zmenilo prevážanie býkov v poľnohospodárskej spoločnosti v českých Krasoniciach. Jeden z býkov sa pri nakladaní natoľko vyplašil, že preskočil bočnicu rampy a zaútočil na zamestnanca (†54).

„K tragédii došlo po šiestej hodine ráno v objekte poľnohospodárskej spoločnosti v Krasoniciach,“ potvrdila pre Blesk hovorkyňa jihlavskej polície Jana Kroutilová. Muža po krvavom útoku previezli s ťažkými zraneniami do jihlavskej nemocnice. Lekárom sa napriek všetkému úsiliu život zamestnanca už nepodarilo zachrániť.

Nebezpečné rozzúrené zviera po útoku utieklo na neďaleké pole. Na miesto potom dorazil aj veterinár, ktorý sa pokúšal býka uspať. To sa mu po ťažkom boji nakoniec podarilo a uspané zviera uzavreli do ohrady.

Ako je možné, že sa splašenému býkovi napriek opatreniam podarilo preskočiť bočnicu nie je zatial jasné.  Prípad už prevzala kriminálka, ktorá okrem okolností a príčin smrti zamestnanca, prešetruje či nebola pri tragédii porušená bezpečnosť pri práci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu