Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Školáčke dali do pitia extázu, skolabovala a zomrela!

Rose Farleyová
Rose Farleyová (Zdroj: news.ninemsn.com.au)

LIVERPOOL - V piatok slávila kamarátkine narodeniny, v sobotu už bola mŕtva. Pätnásťročnej školáčke z Veľkej Británie niekto do drinku primiešal drogu, po ktorej užití skolabovala.

Rose Farleyová odpadla v sobotu nadránom po tom, čo s priateľmi strávila večer v klube Silvestrian. Nepomohol ani okamžitý prevoz do nemocnice, o niekoľko hodín zomrela.

Príčinu jej smrti zatiaľ polícia zisťuje ako nevyjasnenú, priatelia nebohej dievčiny ale tvrdia, že jej jeden mladík tajne vhodil do pitia novú pilulku, takzvanú "ružovú extázu". Toto podozrenie už vyšetrovalia preverujú a čakajú na výsledky pitvy a toxikologického rozboru.

Manažérka klubu Silvestrian Joyce Haleová uviedla, že sa počas osudného večera v klube nedialo nič mimoriadne, a že sa o smrti dievčaťa dozvedela až neskôr. Priatelia Rose sú v šoku, rodičia sa zrútili. Posledná správa, ktorú ich dcéra npísala na Twitter predtým, než odišla von, znela: "Wow, som na smrť natešená."

Ružová extáza, ktorú prezývajú "doktor smrť", len v máji v Británii zabila ďalších troch mladých ľudí. Britské úrady preto pred ňou vydali varovanie, informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu