Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrtiaci koktejl na maturitnom plese: Bára (†19) sa predávkovala extázou!

Bára skolabovala uprostred plesu Zobraziť galériu (3)
Bára skolabovala uprostred plesu (Zdroj: FB, Policejní denník)

PRAHA - Nebezpečná zábava! Maturitný ples, ktorý sa vo štvrtok večer konal v jednej z pražských historických budov Radiopaláce, prerušila obrovská tragédia. Keď bola zábava stredoškolákov v plnom prúde, jedna zo študentiek (†19) zrazu skolabovala a ani záchranárom sa ju už nepodarilo oživiť. Zabiť ju mala smrtiaca dávka extázy, ktorú si údajne sama namiešala do pitia. Informoval o tom český Policejní denník.

Štvrtková noc mala byť pre stredoškolákov z odbornej školy polygrafickej jednou z najpamätnejších vôbec. Spomínať však na ňu budú s obrovským smútkom. Počas maturitného plesu v pražskom Radiopaláce totiž prišli o spolužiačku Barboru V., ktorá uprostred zábavy náhle skolabovala. Kamaráti ju našli ležať v bezvedomí na záchodoch.

Na miesto okamžite vyrazili policajti aj záchranári, ktorí sa snažili dievčinu priviezť k životu. Napriek niekoľkominútovému oživovaniu sa im to však nepodarilo. Maturitný ples v tom momente skončil a všetkých 2 tisíc maturantov muselo budovu opustiť. Kriminalisti na mieste zaistili všetky stopy a prípad prešetrujú.

Smrtiaci koktejl na maturitnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policejní denník)

Keďže ide o čerstvú udalosť, polícia sa zatiaľ bližšie nevyjadruje. O príčine smrti mladej študentky Báry sa už však začali šíriť špekulácie, ktoré potvrdili niektorí zo študentov. Zabiť ju mali drogy. "Volala mi priateľka, že jej spolužiačka skolabovala na plese, a že mala nejaké drogy v pití," povedal pre Tv Nova priateľ jednej z maturantiek.

Medzi spolužiakmi sa povráva, že študentka si do pitia nasypala väčšie množstvo extázy, ktorou sa zrejme predávkovala. Presnú príčinu smrti však určí až súdna pitva. Policajti museli na mieste upokojovať aj rozvášnených stredoškolákov, ktorí útočili na novinárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu