Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šialenec dobodal tehotnú manželku: Zomrela ona aj dieťatko!

Celestiu zabil vlastný manžel Zobraziť galériu (2)
Celestiu zabil vlastný manžel (Zdroj: gadailynews.com)

FORT SMITH - Manželmi boli len týždeň. Potom James Herring z Arkansasu dobodal svoju tehotnú novomanželku, zatiaľ čo riadila auto. Žene sa ešte podarilo dotackať na policajnú stanicu, tam ale zomrela. Chlapčeka sa zachrániť nepodarilo.

Podľa polície Herring minulý týždeň svoju ženu napadol nožom, keď Celestia šoférovala. Zranená žena stratila nad vozidlom kontrolu a nabúrala do telegrafného stĺpa. Celá zakrvavená došla pre pomoc na policajnú stanicu. Podľa prítomných strážnikov stačila povedať len "pomôžte mi" a zrútila sa na zem. Blúzku mala na prsiach a bruchu presiaknutú krvou.

"Zavolal som pohotovosť a kľakol si vedľa nej. Bola veľmi bledá a prakticky nedýchala. Na prsiach mala hlboké bodné rany. Snažili sme sa zastaviť krvácanie, než prišla záchranka," uviedol policajt Trex Smith. Celestiu sa záchranárom bohužiaľ zachrániť nepodarilo a chlapček zomrel krátko potom, čo ho v nemocnici lekári priviedli na svet.

Herringa, ktorý bol v šoku, neskôr zadržali neďaleko nabúraného auta. O deň neskôr bol obvinený z dvojitej vraždy. Čo ho k vražde viedlo, nie je zatiaľ jasné. Vyšetrovateľom len povedal, že bol ženatý týždeň, ale že už s manželkou hovorili o rozvode, informoval portál tn.cz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu