Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia v kempe: Tínedžerka (†14) sa otrávila pri grilovaní v stane!

Hannah sa otrávila Zobraziť galériu (3)
Hannah sa otrávila (Zdroj: belfasttelegraph.co.uk)

MANCHESTER - Obrovskou tragédiou sa skončil rodinný výlet Jonesovcov, ktorí sa vybrali na kempovačku. Ich štrnásťročná dcéra totiž zomrela po tom, čo sa nadýchala oxidu uhoľnatého, ktorý sa do ovzdušia uvoľnil pri grilovaní.

Nešťastná udalosť sa stala v anglickom kempe Bucknell, kam si rodina vyrazila na predĺžený víkend. Kvôli nepriaznivému počasi sa rozhodli, že budú grilovať priamo v stane. Tento nápad stál mladú Hannah život.

Jej nehybné telo našli ráno príbuzní v bezvedomí. Jedovatým plynom sa priotrávili aj matka Danielle (30), mladší brat Ben (11) a nevlastný otec tínedžerky Phil (49), tých sa však na rozdiel od nej podarilo zachrániť. "Posádka dorazila do kempu a okamžite sa snažila dievčaťu so zástavou srdca pomôcť. Aj napriek ich snahe sa už bohužiaľ nedalo nič robiť. Na mieste ho vyhlásili za mŕtve," uviedol hovorca záchranárov.

Rodičov so synom hospitalizoval, pričom stav chlapca je vážny. So smrti Hannah sú zdrvení. "Táto tragická udalosť nás úplne zlomila. "Neviem, ako bez nej budeme žiť," uviedli prostredníctvom hovorcu Royal Shrewsbury Hospital. O prípade informoval Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu