Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zvrhlá Karen (41): S chlapcom (13) precvičovala kámasútru a anál!

Carstensová túžila po zajačikovi, teraz bude za to platiť
Carstensová túžila po zajačikovi, teraz bude za to platiť (Zdroj: Facebook)

HOUSTON - Keď musela ísť chorá matka trinásťročného pubertiaka do nemocnice, jej štyridsaťjedenročná kamarátka sa ponúkla, že sa o syna postará. A to aj urobila; miesto písania úloh však s chlapcom precvičovala kámasútru.

A Karen Leeová Carstensová sa o neho "starala" naozaj pozorne. Intímne s ním laškovala a brala si ho k sebe do postele, kde sa spolu oddávali sexu. Orálnemu aj análnemu.

"Najprv sa chlapec len dotýkal jej pŕs a genitálií. Potom prešli na orál a pohlavný styk so všetkým, čo k tomu patrí," píše server shortnews.de. Chlapec sa ale zľakol, že by o dosť staršiu matkinu kamarátku mohol priviesť do iného stavu, tak jej navrhol, že by radšej mali praktikovať len análny sex. Karen s tým ochotne súhlasila.

Sexuálne náruživá Američanka so záujmom o zajačikov teraz čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia neplnoletej osoby. Čaká ju súdny proces a s veľkou pravdepodobnosťou aj pobyt vo väzení. Jej bývalá kamarátka, znechutená matka predčasne zaškoleného chlapca, ju tam určite navštevovať nebude. O prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu